Кримiнал

09:09
Судові слухання у справі про замах на житті мера Харкова Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина Кирила продовжаться 16 листопада.
17:29
Мер Харкова Михайло Добкін і секретар міської ради Геннадій Кернес підтвердили в суді, що не знайомі з Олегом Медведєвим, якого звинувачують в організації замаху на їх життя.
16:24
В’ячеслав Картавих зараз повинен сидіти на лаві підсудних разом з Олегом Медведєвим.
17:04
У Харківському апеляційному суді 27 жовтня відбулося перше слухання у справі про замах на Харківського міського голову Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса.
14:51
Україна ввела заборону на пропуск автомобілів через кордон з Ростовською областю поза міждержавними і міжнародними пунктами пропуску, щоб запобігти занесенню африканської чуми свиней.
12:52
Харківська міліція вже декілька днів працює в посиленому режимі. Адже 26 жовтня стало роковинами першого в місті вбивства інкасаторів – першого з п'яти, що унесли десять людських життів.
12:26
Мер Дімітрова Донецькій області Юрій Анісимов намагався покінчити життя самогубством.
11:29
Блок Тимошенко обурився заявами президента про те, що в українській владі працюють педофіли.
13:26
Головний даїшник України генерал Сергій Коломієц підвів підсумки дії нових, збільшених штрафів за 9 місяців цього року.
10:30
Вибух відбувся близько години ночі на залізничному полотні на шляху проходження составу. 12 цистерн з нафтою зійшли з рейок і перекинулися.