Кримiнал

17:59
У Тюменській області (Росія) 45-річний місцевий мешканець намагається довести, що він живий.
14:15
Могилу легендарної актриси Любові Поліщук, якій в цей четвер виконалося б 60, невідомі варварськи розгромили. Вся ділянка засипана склом з рамки з фотографією.
13:48
Водій, що сидів за кермом Honda Accord, що потрапила в аварію, в наслідок якої загинув відомий журналіст Ігор Пелих, з'явився в міліцію.
16:24
В центрі Москви сталася пожежа в ігровому розважальному центрі, розташованому на зовнішній стороні Садового кільця напроти станції метро «Смоленська».
09:43
Через пожежу, яка сталася внаслідок вибуху на газопроводі на заході Москви, близько 100 тисяч осіб залишилися без телефонного і інтернет-зв'язку.
10:16
35-річний журналіст Ігор Пелих, який вів програму «Галопом по Європах» на телеканалі ICTV, загинув в дорожньо-транспортній події на проспекті Перемоги в Києві.
10:06
У Дніпропетровську в залі ігрових автоматів відбувся вибух. Дев’ять осіб загинули на місці, ще один помер в лікарні. Одинадцять отримали поранення.
10:35
Як повідомляє німецьке видання «Bild», в минулий уікенд в Германії в аеропорту Франкфурту поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
15:26
Відома у Великобританії російська художниця Галина Русанова, повертаючись до Лондона з Лос-Анджелесу на літаку компанії United Airlines, влаштувала дебош.
15:19
На першотравневому мітингу в Одесі члени профспілок і комуністи побилися, не поділивши імпровізовану трибуну – кузов вантажівки.