Кримiнал

15:19
Зміна директорів на заводі шампанських вин переросла в силовий захват. Зараз на прохідній – представники Мінагрополітіки, чиновники, міліція, бійці «Грифона».
10:14
Сім осіб загинули в результаті стрілянини, влаштованої невідомим в Азербайджанській державній нафтовій академії вранці в четвер.
17:16
Поліція Великобританії заарештувала мешканку англійського міста Сандерленд за неодноразове порушення тиші під час занять сексом.
16:56
На дніпровській трасі позашляховик розніс огорожу дорогі. Другий автомобіль напоровся на уламки і спалахнув.
11:40
В ніч на понеділок, 27 квітня начальник ОВС «Царицино» (Москва) Денис Євсюков застрелив водія автомашини «Шевроле Ланос», який його підвозив. Потім начальник міліції зайшов до супермаркету «Острів» на вулиці Шипілівській і продовжив стрілянину.
12:39
Харківська міліція спростовує інформацію про те, що співробітник МВС, що знаходиться за кермом обстріляної депутатом облради авто, перебував в стані алкогольного сп'яніння.
11:56
Харківський інвалід ледь не втратив 4-кімнатну квартиру через знайомство в соціальній мережі.
10:41
20-річна мешканка Колорадо обернула собаку свого бойфренда пакувальною клейкою стрічкою і приклеїла тварину до холодильника догори дригом.
10:29
Співробітники служби безпеки королеви Великобританії влаштовували п'янки в Букингемському палаці, під час яких фотографувалися на троні, а потім відсипалися прямо в королівських покоях.
16:21
Поки міліція, прокуратура і Нацбанк намагаються знайти вбивць і встановити причини, інкасатори залишаються як і раніше безпорадні перед злочинцями.