У Дніпропетровську податкова міліція виявила підпільну лікарню

Понеділок, 12 грудня 2011, 16:02
У Дніпропетровську податкова міліція майже в центрі міста виявила підпільну клініку. Співробітники управління податкової міліції (УПМ) ДПА у Дніпропетровській області з'ясували, що ліцензію на здійснення медичної практики це підприємство отримало незаконно, на підставі сфальсифікованих документів.
У Дніпропетровську податкова міліція виявила підпільну лікарню

За словами начальника оперативного управління УПМ ДПА у Дніпропетровській області Андрія Лепехи, тут лікували людей співробітники без медичної освіти і відповідної кваліфікації,  використовували прострочені препарати. Знайшлися й фіктивні працівники: у штатному розписі формально значилися ті, хто тут не працював. Як сталося, що людей у клініці лікували хтозна-чим і ті, хто не має на це права, з’ясовуватимуть  у міській СЕС та Департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради.

 Клініку податківці закрили.

Податкова міліція назбирала достатньо матеріалів для порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 366 КК України (службове підроблення), яка передбачає позбавлення волі на строк від  двох до п’яти років. 

comments powered by HyperComments