Назустріч виборам-2012: націонал-демократи Дніпропетровщини прагнуть об'єднання та люстрації

Неділя, 18 грудня 2011, 17:15
На спільному засіданні Проводу Дніпропетровської обласної організації Української народної партії та Президії Дніпропетровської обласної організації партії «Наша Україна» було ухвалено спільну заяву щодо об'єднання цих політичних сил та координації поточної діяльності. Зокрема, найближчим часом відбудуться спільні засідання керівних органів всіх осередків обласних організацій.
Назустріч виборам-2012: націонал-демократи Дніпропетровщини прагнуть об'єднання та люстрації

Також партійці звернулись до керівництва УНП та «Нашої України» щодо пришвидшення процесу консолідації. Зокрема, пропонується терміново створити у Верховній Раді парламентську фракцію, яка об'єднає народних депутатів - членів УНП та «Нашої України», виробити та оприлюднити спільну позицію на переговорах з іншими національно-демократичними силами щодо висунення кандидатів у мажоритарних округах.

Крім того, новооб'єднані демократи вимагають в рамках злиття партій провести політичну люстрацію, а зрештою розпочати процес обрання делегатів об'єднавчого з'їзду.

Дніпропетровські організації «Нашої України» та Української народної партії також закликали активістів політичних сил, які створювали блок «Наша Україна - Народна Самооборона» пам'ятати про спільний обов'язок перед прихильниками та закликали їх долучитися до процесу створення єдиної партії національно-демократичного спрямування.

comments powered by HyperComments