Дніпропетровськ, поліцай-соціологія «на районі». Вірите, ходять по хатах за свій кошт і без наказу!

Субота, 18 січня 2014, 14:40
Мешканцям Дніпропетровську не варто дивуватись, коли непрошені гості ходять до них у будинку і запитують «… як вони оцінюють роботу сьогоднішньої влади»?. А все це робиться ще й з урахуванням даних останнього перепису населення поквартирно.
Дніпропетровськ, поліцай-соціологія  «на районі».   Вірите, ходять по хатах за свій кошт і без наказу!

Жителі обласного центру стверджують, що до них щовечора навідуються «волонтери» з Амур-Нижньодніпровської районної ради  міста, розпитуючи людей про їх думки щодо правлячих кіл.
Люди, що проводять подібні «опитування», стверджують, що райрада і є ініціатором їхньої роботи, а також діляться вже отриманими результатами досліджень. Мешканці Дніпропетровська в основному оцінюють роботу влади середніми та низькими балами – середнє арифметичне яких – приблизно «5». Хоча, достеменно невідомим лишається сам процес підрахування цих оцінок.
Також волонтери зізнаються, що сподіваються – їхня робота буде оплачена на майбутніх виборах президента.
У свою чергу голова Амур-Нижньодніпровської району Олександр Ганноченко стверджує зовсім протилежне, у коментарях заявляючи, що жодних розпоряджень щодо проведення таких опитувань влада району не надавала.
Всім українцям при здоровому глузді залишається лише повірити в таку достоту звичну в наших краях справу: купа людей з власного бажання витрачає вільний час на ходіння по чужих хатах.

Ось відео дніпровської політичної доброчинності.

Фото:  "ЗОВ"

comments powered by HyperComments