Влада в Дніпрі так перелякалась 5-го телеканалу, що вимкнула електрику для тисяч людей

Субота, 25 січня 2014, 19:23
У дніпропетровському торговельному центрі «Пасаж» з учорашнього дня на великому плазмовому екрані транслювали передачі загальнонаціонального "5-го каналу".
Влада в Дніпрі так перелякалась  5-го телеканалу, що вимкнула електрику для тисяч людей

Така трансляція 24 січня замінила цілодобову рекламу модних товарів у  магазинах ТЦ.  Це перший помітний крок дніпропетровських бізнесменів задля розповсюдження інформації з незаангажованого джерела.
Щоправда, транслюють ефір повністю — з рекламою, якої не уникнути і на телебаченні, а на 5-му, як відомо,  її дуже багато. 

Як щойно повідомили місцеві активісти Євромайдану  Дніпропетровська  у двох будівлях, які належать одному власнику, і на одній з яких від учора транслювали "5-й  канал", близько 18:00 вимкнули електроенергію.
При цьому в сусідній будівлі - теж торгівельному центрі, що впритул розташований до ТЦ «Пасаж» і належить іншому власнику, світло є.

За даними активістів, аварійні служби на повідомлення про знеструмлення ніяк не реагують: при спробі дізнатися в них подробиці, нічого не відповідають. На повторні дзвінки просто не беруть слухавку.

Фото: Вікіпедія

 

comments powered by HyperComments