Дніпровські ультрас написали "тітушкам": Ви стоїте з "мусорами" в одному ряду ...

Середа, 29 січня 2014, 20:19
Вболівальники "Дніпра" звернулися до "тітушок", які захищають українську владу. Своє звернення фани опублікували у соціальних мережах. Як відомо, після загибелі людей 22 січня на київській вулиці Грушевського, ультрас всіх найсильніших футбольних команд України заявили про підтримку Євромайдану. Власне, у Дніпропетровську 26 січня кілька вболівальників "Дніпра" навіть фізично вже постраждали від спільного нападу "тітушок" і міліції на мирних мітингувальників.
Дніпровські ультрас  написали "тітушкам": Ви стоїте з "мусорами" в одному ряду ...

У зверненні дніпровських фанів сказано: "Молодики, які себе так впевнено почували за спиною у Беркута ... Всі ті охоронці, спортсмени, гопники, які за 100 доларів продали свою честь. Ми звертаємося до вас. Хороша мудрість говорить: "Не плюй у колодязь, з якого п'єш". У даній ситуації ви, наші "співгромадяни", які себе вже іменують "Громадянської гвардією імені гаранта конституції", плюнули у колодязь з такою силою і ретельністю, що розсьорбувати будете ще довго. Ви очорнили весь ваш спорт і згноїли самі себе. Ви дурні, які підписали собі вирок .

Любите тюремну роматику? Ви стоїте з "мусорами" в одному ряду. З "мусорами", якими керують бандити - та каста, якій не в масть працювати, якій в масть відібрати у бабусі пенсію в парадному, якій в масть відібрати у матері гроші в підворітті. Та масть, яка зараз вийшла на гігантські масштаби "муток" і віджимає майбутнє у вас і у ваших же майбутніх дітей.
Ви, саме ви, знищуєте українську націю та її майбутнє. Вся ваша суть - це ті  100 доларів, які вам платять за день. Вас опустили за 100 доларів. Ви продали свою землю і свій народ за 100 баксів.

Наостанок ультрас "Дніпра"  додають: " У вас немає нічого. Ви - ніхто. Ви - 100 доларів. Двійники Бенджаміна Франкліна. Ви помрете, як і він. Тільки в ганьбі і в гнилі.

Вас регіонали  "зіллють", в своїх шановних і улюблених зонах ви вже не зможете відповісти. І найголовніше - вас знищать. Злі робочі мужики, кволі студенти та ботани, прості люди без поясів, розрядів і медалей. Тому що ідея зараз сильніша будь-якого спорту, будь-яких м'язів і грошей".

comments powered by HyperComments