Новий прокурор Дніпропетровщини почав розслідування побиття активістів Євромайдану

Вівторок, 11 березня 2014, 20:54
Прокуратура буде розслідувати дії чиновників 26 січня 2014 року. По це сьогодні заявив новий прокурор Дніпропетровської області Роман Федик.
Новий прокурор Дніпропетровщини почав розслідування побиття активістів Євромайдану

«По цим подіям раніше не було відкрито жодного кримінального провадження. Зараз прокуратура буде збирати фото- і відеоматеріали для розслідування. Будуть вивчатися дії чиновників і правоохоронців, в том числі тодішнього начальника обласного  УВС. Також будуть розслідувати  діяльність заступника губернатора Крупського, голови облради Удода, і губернатора Колесникова», - сказав Роман Федик.

Також він повідомив, що будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства ті працівники прокуратури, які давали санкції на незаконні арешти мирних активістів біля Дніпропетровської ОДА. 

Нагадаємо, що 26 січня 2014 року  була вчинена  спроба штурму Дніпропетровської обласної адміністрації [- цілком ймовірно, спровокована]. Міліція разом з "тітушками" так захищала адміністративну будівлю, що постраждали десятки учасників мирного Євромайдану і чимало випадкових перехожих. 

Фото: «Днепропетровск. Комментарии»

comments powered by HyperComments