Венді Шерман: «в Україні не бачила ні екстремістів, ні нацистів, ні антисемітів – лише українців»

Понеділок, 24 березня 2014, 18:17
Заступник державного секретаря США Венді Шерман відвідала Дніпропетровськ, де мала ділову зустріч з головою місцевої ОДА Ігорем Коломойським та журналістами.
Венді Шерман: «в  Україні не бачила ні екстремістів, ні нацистів, ні антисемітів – лише українців»

Американський дипломат підкреслила, що США всіляко підтримують український народ та проявляють солідарність з українцями.
Венді Шерман на власні очі змогла оцінити ситуацію, що склалась у державі не лише у Дніпропетровську, а у столиці України. Пані Шерман особисто підтвердила, що не бачила ні екстремістів, ні нацистів, ні антисемітів – лише українців.

Та хоч на  вулицях міст країни держсекретар не зустріла радикально налаштованих громадян, все ж українська армія перебуває наразі у бойовій готовності. Тисячі українців співпереживають та всебічно підтримують кожного солдата Збройних Сил. Керівництво армії особисто вдячне усім та кожному, хто як може підтримує Українську армію.

Зокрема,  подяку голові Дніпропетровської ОДА Ігореві Коломойському та колективам приватних і державних установ міста висловив особисто начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Куцин. За рахунок голови ОДА, зокрема, було проспонсоровано закупівлю пального для кількох військових частин.

Також генерал-лейтенант висловив подяку дніпропетровським громадським активістам: М.В. Дубовському та А.А. Сухороукому. Ці чоловіки зуміли у надскладних умовах доправити багаж з необхідними речами та харчовими продуктами для військових у Севастополі, Бельбеці та Перевальному. Окрім того, в області розгорнули роботу по підготовці приміщень для поселення біженців з Криму.

Фото: ТСН

 

comments powered by HyperComments