"Дніпро" може не отримати за Коноплянку ні копійки

Понеділок, 2 лютого 2015, 14:04
Євгеній Коноплянка має намір покинути Дніпропетровськ влітку в статусі вільного агента. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
"Дніпро" може не отримати за Коноплянку ні копійки

У своєму останньому інтерв'ю лідер дніпропетровського"Дніпра" і один з кращих футболістів України Євгенії Коноплянка сказав, що відмовив італійській "Роме" в трансфері через те, що відчуває в собі сили спробувати пограти в чемпіонаті Англії. У послугах вингера досі зацікавлені такі англійські клуби як "Ліверпуль" і "Тоттенхем". Сам Коноплянка неодноразово заявляв, що дуже хотів би грати саме за команду з Мерсісайда.

Відзначимо, рік тому "Ліверпуль" трохи не підписав контракт з українцем. "Червоні" домовилися з "Дніпром" і футболістом про контракт, але банально не встигли оформити трансфер. Пізніше мерсісайдци звинуватили менеджерів "Дніпра" в "саботажі".

Цієї зими "Ліверпуль" навіть не виходив на Коноплянку, але цілком імовірно, що клуб відновить інтерес до персони талановитого українця вже влітку, коли Євгеній стане вільним агентом, і "Ліверпулю" залишиться тільки домовитися з футболістом про умови особистого контракту, що рік тому вже вдалося зробити. Але у такому разі власник "Дніпра" Ігор Коломойський не отримає за гравця ніяких грошей. Це викликає цілком логічне питання: "Навіщо було ще півтора роки маринувати Коноплянку в Україні і не отримати за нього ні копійки, замість того, щоб відпустити його ще рік тому і отримати гідну компенсацію?". Український футбол загадковий…

comments powered by HyperComments