Студенти Дніпропетровська проти поєднання фінансової академії і митного університету

Четвер, 4 червня 2015, 14:05
Студенти фінансової академії навідріз відмовляються продовжувати освіту під керівництвом ректора університету митної справи. Інформує сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".
Студенти Дніпропетровська проти поєднання фінансової академії і митного університету

Їх бентежать публікації преси про «закулісні» справи ректора Ченцова. Журналісти стверджують, що Віктор Ченцов зайняв крісло ректора шляхом складних махінацій. Студенти написали лист недовіри до Міністерства освіти, але виразної відповіді так і не отримали. Ченцов погрожує у разі неприєднання до його ВИШу студентів фінакадемії, що вони залишаться без дипломів. Нещодавно ректор сам поспілкувався із молоддю, однак нічого з приводу скандальних статей так і не сказав. Молодь боїться вчитися під керівництвом Ченцова, не хоче змін від нового ректора.

Серед неприємних новин - необхідність вчитися протягом тижня в різних корпусах ВИШу, що дуже незручно для студентів і конкретно заважає нормальному навчальному процесу. Крім того, передбачається урізати години, відведені на викладання дисципліни «Фінанси». Викладачі фінакадемії теж не поспішають писати заяви про перехід «під крило» Віктора Ченцова.

Проте, на прес-конференції Університету митної справи і фінансів (колишньої Митної академії) було заявлено, що злиття двох найбільших ВИШів Дніпропетровська - ініціатива Міністерства освіти. Аналогічне злиття ВИШів проведене в Києві і Львові, і це регламентується указом Кабінету Міністрів і Міністерства освіти.

 

 

 

comments powered by HyperComments