Жителі знеструмленого гуртожитку перекрили проїжджу частину в Дніпропетровську (відео)

П'ятниця, 5 червня 2015, 14:33
Доведені до відчаю жителі гуртожитку по вул. Котляревського після триденної відсутності електроенергії в їх будівлі вийшли з протестом на жваву автомагістраль Дніпропетровська. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "056".
Жителі знеструмленого гуртожитку перекрили проїжджу частину в Дніпропетровську (відео)

У людей пропали продукти в холодильниках, немає можливості нормально приготувати їжу і користуватися побутовими приладами. Вони зверталися в різні інстанції, надавали квитанції про сплату, але чиновники до ситуації і проблем жителів гуртожитку поставилися більше, ніж байдуже.

Тоді було ухвалено рішення влаштувати публічну акцію протесту. Мітингувальники перекрили автомобільну дорогу на проспекті імені газети «Правда». Рух був заблокований на більшій частині лівого берега Дніпропетровська.

Як заявила одна з мешканок, за світло вони платять вчасно, ніяких критичних боргів перед «Обленерго» у мешканців немає, але вони регулярно присилають їм нові квитанції з необгрунтованими сумами.

До протестувальників на переговори приїхали представники міської влади. Після недовгих розглядів енергетики таки дали світло у будівлю гуртожитку. Але проблема із завищеними рахунками так і залишилася відкритою. Мешканці готові страйкувати і далі, поки питання по оплаті повністю не буде вирішено.

comments powered by HyperComments