У Кривому Розі Вілкул-старший провів "комфортні" теледебати

Ярослав Волков  |  Вівторок, 10 листопада 2015, 12:10
У програмі "Наодинці з кандидатами" криворізького комунального телеканалу "Рудана" брали участь фіналісти виборів мера Юрій Вілкул і Юрій Милобог.
У Кривому Розі Вілкул-старший провів "комфортні" теледебати

Два учасники другого туру виборів на посаду міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул ("Опозиційний блок") і Юрій Милобог ("Самопоміч") в телепередачі розповіли про свої програми і відповіли на питання ведучій. При цьому кандидати не ставили питань один одному.

Кандидат від "Опоблока" Вілкул розповів про свою програму, посилаючись на брошуру, роздруковану накладом в 30 тисяч екземплярів. Серед тем, що торкнулися, - прийдешня закупівля автобусів для міста, створення комунального ЖЕКу для конкуренції з приватними ЖЕКами, питання медицини і так далі.

Що стосується Милобога, то він побудував свій виступ на критиці опонента, повідавши про плачевну ситуацію у сфері медицини, заниженої оцінці землі для промислових підприємств, про катастрофічну екологічну ситуацію в місті і інших проблемах.

Кандидат від "Самопомочі" завірив виборців, що його основне завдання - виправити помилки свого попередника, яким є Юрій Вілкул.

Потім учасники теледебатів відповіли на питання ведучій по чотирьох темах. При цьому у кандидатів було по дві хвилини на відповідь. Серед питань - стосунки майбутнього мера з промисловими підприємствами Кривого Рогу.

За підсумками "м'яких" дебатів опоненти потиснули один одному руки, побажавши удачі на виборах.

Треба відзначити, що інший криворізький телеканал пропонував Юрієві Вілкулу інший, жорсткіший формат теледебатів, проте чинний мер не погодився.

 

comments powered by HyperComments