Написи нардепів в Криворізькій міськраді викликали неоднозначну реакцію (фото)

Ярослав Волков  |  Понеділок, 23 листопада 2015, 12:46
На народному вічі в Кривому Розі депутати Соболєв і Парасюк вирішили похуліганити, розписавши стіни будівлі мерії.
Написи нардепів в Криворізькій міськраді викликали неоднозначну реакцію (фото)

У минулі вихідні мешканці Кривого Рогу стали свідками нестандартної витівки нардепів - Володимир Парасюк вивів на стіні міськради «Вілкул – геть» і «Тут був Парасюк» з трьома знаками окликів, а Єгор Соболєв написав в приміщенні мерії величезними буквами «Влада належить народу».

Цей вчинок викликав дуже неоднозначну реакцію інтернет-користувачів. Одні висловилися на підтримку нардепів, інші ж - називають написи на стінах дикістю.

Нагадаємо, в Кривому Розі декілька днів йдуть протести проти обрання мером кандидата від "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

До речі, 19 листопада на засіданні антикорупційного комітету ВРУ депутат Парасюк ударив ногою в обличчя заступника начальника управління боротьби з корупцією СБУ Василя Писного. Парасюк звинуватив Писного в «кришуванні» низки підприємств під час його роботи у львівській міліції.

Писний запропонував розглядати це питання в правовому полі за участю правоохоронних органів і судових інстанцій. Також силовик додав, що він для Майдану зробив більше, ніж Парасюк, який "просто махнув рукою". Останні слова і викликали агресію у Парасюка, після чого той накинувся на Писного.

Що стосується другого депутата, що малював на стінах, Єгора Соболєва, то він бився у будівлі Верховної Ради в лютому поточного року з іншим нардепом - Вадимом Івченком.

comments powered by HyperComments