Вбивство у Дніпрі воїнів АТО: поліція відкрила провадження

Вівторок, 25 липня 2017, 20:24
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства двох ветеранів АТО в Дніпрі.
Вбивство у Дніпрі воїнів АТО: поліція відкрила провадження

24 липня у Дніпрі на проспекті Гагаріна сталася перестрілка, в результаті якої двоє людей загибли, ще п'ятеро були поранені, передає «Справжня Варта».

Жертвами стрілянини стали два ветерана АТО, а серед поранених – відомий адвокат і громадський діяч Едмонд Саакян. Один із загиблих – колишній боєць 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади Олексій Вагнер. Другий – колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук. Він помер по дорозі в лікарню від отриманих поранень.

«За фактом стрілянини в Дніпрі вчора, 24 липня, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство», – повідомив в.о. начальника Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Олег Грозя. – Основною причиною конфлікту були питання економічного характеру, що виникли між учасниками події раніше».

За результатами слідчих дій на місці події виявили автомат Калашникова, пістолети та іншу зброю. Експерти досліджують історію зброї та його походження.

«В результаті стрілянини маємо двох загиблих, п'ятеро поранених, яких доправили до лікарні. Четверо людей затримані. Крім цього, ми встановлюємо осіб, які були задіяні в перестрілці, це мінімум ще три людини», – додав Олег Грозя.

Троє з підозрюваних є жителями Дніпра, один з них – житель іншої держави, виходець з Донеччини. Серед нападників були раніше судимі особи, яких пов'язують попередні кримінальні справи. Також правоохоронці знайшли автомобіль, який зараз проходить в якості речового доказу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти». 

 

comments powered by HyperComments