«Вендетта по-дніпровськи»: побитий нардеп прагне сатисфакції / ФОТО, ВІДЕО

Четвер, 12 жовтня 2017, 23:34
11 жовтня в перерві матчу між СК «Дніпро-1» та ФК «Дніпро» був побитий почесний президент спортивного клубу «Дніпро-1» Юрій Береза
«Вендетта по-дніпровськи»: побитий нардеп прагне сатисфакції / ФОТО, ВІДЕО

Світлини зі своїм обличчям, після того, як отримав тумаків від фанатів ФК «Дніпро», він запостив у своєму акаунті на ФБ, повідомляє «Справжня Варта»

Тепер Юрій Береза, як депутат Верховної Ради, має намір виступити з ініціативою щодо ухвалення закону про забезпечення порядку на стадіонах.

«На стадіоні були діти, яких нема кому захистити. На матч приїхало 700 школярів із сіл області, серед яких багато сиріт з інтернатів. Уявіть ситуацію, коли купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху малечу, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК «Дніпро-1». А правоохоронці та стюарди при цьому діяли абсолютно неадекватно, можна сказати, зовсім не діяли», – обурюється Юрій Береза.

І заявляє, що зробить усе можливе, щоб на футбольні стадіони повернулися поліцейські.

«Відповідь буде жорсткою, повірте», – обіцяє Юрій Береза.

Цікаво, що в коментарях під публікацією обмаль хто підтримує нардепа. «Той самий момент, коли нардеп на своїй шкурі відчув «народну любов»; «А чому раніше мовчали? Або коли когось іншого б'ють, то не хвилює?»; «Ні в якому разі не виправдовую бійку і дії ультрас, але... Потрібно було робити все, щоб не допустити розвалу ФК «Дніпро». Потрібно було підтримувати клуб, який розвалив Коломойський, а не на його руїнах створювати клон»; «Може ще паспортний режим ввести? Кожну бабцю на вулиці скручувати? Може ще неповнолітніх дітей скручувати і саджати в концтабори? Ви скоро цього попросите?»; «Сподіваюся, поліцію на стадіони не повернуть, їм є чим зайнятися. Хочете безпеки на стадіоні? Платіть приватній охороні, стюартам – і забезпечуйте. І не скупіться»; «Так смішно читати, коли чиновники починають щось вирішувати, коли це починає їх зачіпати. Треба таким, як Береза, частіше ходити на концерти, в суди, в паспортні столи, в жеки – може в країні щось і зміниться...» – основний лейтмотив коментарів під повідомленням Юрія Берези. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments