Днiпро

14:36
Уже в третій раз у Дніпропетровську чемпіони зі скелелазіння здобуватимуть перемогу на скеледромі «La Scala».
12:38
Волонтери Дніпропетровська перетворили бронемобіль на пересувну амфібію. Ця машина буде виконувати функції госпіталя, в ньому українські вояки лікуватимуться під час поранень. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
20:56
Фільм знятий за романом Віктора Веретеннікова і розповідає про яскраву і непросту долю однієї з ключових постатей в історії України, гетьмана Богдана-Зиновія Хмельницького. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:42
Недобудований готель «Вітрило» одночасно виступає як одна з архітектурних пам'яток міста, особливо після появи на ній гігантського зображення малого герба України, так і місцем трагічної загибелі юних шукачів пригод.
14:50
Наприкінці квітня у Дніпропетровську на добровільних засадах здавали зброю та вибухові матеріали. Про це повідомляють у прес-центрі правоохоронців Дніпропетровщини. Інформує сайт газети "Зоря" м. Дніпропетровськ.
15:04
У Дніпропетровській області, біля села Лозова, на місці, де сталася трагічна аварія, заповзятливі аферисти збирають гроші до так званого «Фонду пам'яті Кузьми Скрябіна».
13:06
У Дніпропетровську СБУ спільно з ГПУ і МВС затримала бойовика так званої «КДБ» незаконного озброєного формування «ЛНР», який збирав в місті розвідувальну інформацію для підготовки терактів і диверсій. Про це повідомляє прес-служба СБУ.
15:54
Мета акції - добитися справедливості і відновлення на курсі їх одногрупників, незаконно відрахованих з навчального закладу. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
16:31
Після того, як значно знизилася вартість проживання в модульних будиночках, їх стали заселяти біженці з Донбасу.
14:45
Наталія, активіст правозахисної групи "Січ", учора увечері була побита трьома невідомими. Як повідомила адвокат постраждалої Оксана Томчук, напад на дівчину-волонтера стався учора пізно увечері. Повідомляє сайт "Восточний дозор".