Днiпро

10:28
З 1 квітня 2011 року до 1 квітня поточного року кількість універсальних таксофонів в області зменшилась майже на 41 % і становить 1,5 тисячі одиниць, з яких лише 31 працює в сільській місцевості.
13:15
Рада іноземних студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара за підтримки ректора Миколи Полякова провела благодійну акцію для вихованців Дніпропетровської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату № 2.
13:33
За минулу добу у Дніпропетровську надійшло два неправдивих повідомлення про замінування.
14:23
За попередніми даними, внаслідок 4-х вибухів у Дніпропетровську постраждали 27 осіб. 25 із них – госпіталізовано.
20:58
Як відомо, кіно – наймасовіше і найулюбленіше в нашому суспільстві мистецтво. Зараз переглянути фільм доступно всім і всюди. Але так було не завжди. Якихось 115 років тому в Катеринославі (нині - Дніпропетровськ) ще мало хто уявляв, що можливо побачити фотографії, в яких рухається зображення.
15:46
Сьогодні в Дніпропетровську біля театру мені Шевченка, де відбувалась презентація проекту "Нова економіка - нова країна" лідера партії "Україна - Вперед!" Н.Королевської, молодіжка Партії регіонів організувала акцію протесту.
12:36
Робоча нарада з підготовки до будівництва сонячних електростанцій відбулась у Широківському районі під керівництвом голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода.
14:09
Начальник ДП «Придніпровська залізниця» Олександр Момот повідомив на прес-конференції, що з 1 червня поїзди "Hyundai" та "Skoda" почнуть курсувати з Лозової до Дніпропетровська.
15:46
На Дніпропетровщині прокуратура виявила більше ста «безгосподарних» пам'яток археології – курганів, які не взяті на облік. Усі вони віднайдені в одному районі області й мали б перебувати на балансі місцевої ради, але та категорично відмовлялась від відповідальності за пам'ятки. Такі випадки, кажуть у прокуратурі, не поодинокі.
09:29
Депутат Дніпропетровської міської ради, голова постійної комісії транспорту, шляхового господарства та зв'язку ради Олександр Беляєв повідомив, що незабаром на міських зупинках з'являться електронні табло з графіком руху маршруток.