Днiпро

12:41
Нагадаємо: містами України прокотилася хвиля своєрідного протесту покупців проти неякісних товарів у магазинах. Самоорганізованими групами люди перевіряють якість, термін придатності товарів, наявність різноманітних сертифікатів та документів. Те, що мусять виконувати органи контролю.
18:14
13 лютого 2012 року о 12.00 за київським часом з космічного центру CSG в Куру, що розташований у Французькій Гвіані (Південна Америка), відбувся перший пуск європейської ракети-носія легкого класу «Вега».
16:23
У Дніпропетровську відбулося вінчання молодят Клубу любителів зимового плавання "Білий ведмідь". Як і раніше, місцем, де поєднують закохані серця, став житловий масив Фрунзенський.
18:17
Оновлений сайт Дніпропетровської міської ради «затягнув» аж на 140 тисяч бюджетних гривень. Його підтримка — ще на 95, а інтернет для посадовців — на 340 тисяч. Це лише один з етапів впровадження так званої Програми інформатизації Дніпропетровської міської ради.
19:02
Відшукай ковзанку! Так умовно можна назвати повідомлення міськвиконкому про відкриття у Дніпропетровську двадцяти семи безкоштовних ковзанок. Перелік адрес та запрошення з минулого тижня розміщені на офіційному сайті міськради.
14:50
Змінюються часи й кардинали Дніпропетровської міської ради, незмінним залишається лише "весільний генерал" Іван Куліченко. Такого висновку можна дійти, за словами шеф-редактора газети "Комментарии" Вадима Денисенка.
17:40
В районах Дніпропетровська депутатський корпус виведений зі стану зимової сплячки: керівництво в особі голів райвиконкомів спускає рознарядки щодо готовності до парламентських виборів. Про це стало відомо від одного з депутатів Жовтневої районної ради.
17:01
Суть проекту полягає в можливості удосконалення ветеринарного і статистичного нагляду за тваринами. Чип дозволяє унеможливити недобросовісну поведінку власників тварин, також подібна ідентифікація дозволяє відстежувати пересування тварин через кордон.
19:06
У Дніпропетровську відкрився перший в східній Україні візовий центр Республіки Польща. Відтепер тут можна буде отримати Шенгенську візу.
21:35
У Дніпропетровську розпочав роботу Міжнародний фестиваль некомерційного документального кіно "Міжнародна кіноасамблея на Дніпрі-2012".