Днiпро

11:04
Поки голова транспортної комісії Дніпропетровської міськради Олександр Бєляєв оптимізує транспортну мережу Дніпропетровська, водії місцевих маршрутних таксі встигли стати телегероями на всю Україну.
13:28
На Дніпропетровщині селяни кількох сіл повстали проти закриття лікарні. Чиновники закрили стаціонар, який лікував вісім тисяч людей. Найближчий шпиталь тепер за півсотні кілометрів. Жителі одинадцяти сіл обурені. Кажуть, що такий експеримент із медициною для них є смертним вироком.
20:56
У місті Павлограді Дніпропетровської області почне діяти програма інформаційно-комунікаційних технологій "100 відсотків". Програма, яка покликана полегшити доступ до шкільної інформації для учителів, учнів і батьків, була затверджена Павлоградською міською радою.
18:10
З 10 січня усі парковки в Дніпропетровську за рішенням місцевої влади стали безкоштовними. Директор департаменту транспорту і зв'язку Валентин Мовчан заявив це на прес-конференції у вівторок. Також він заявив, що були розірвані усі договори з операторами паркувальних зон і тепер плата за паркування в Дніпропетровську не береться.
14:54
Місцева влада планує встановити відеокамери для контролю громадського порядку.
12:58
У Дніпропетровську під загрозою руйнування історична пам'ятка національного значення - Новобогородицької фортеці. Статус зони, що охороняється, територія отримала ще 10 років тому. Але до цих пір там безперешкодно орудують не тільки "чорні археологи", але ще й "чорні агрономи" - так називають мисливців за чорноземом. Вистоявши кілька попередніх століть, зараз, в 21-му фортеця гине.
13:10
В музеї історії Дніпродзержинська пройшов арт-фестиваль «Різдво Христове - 2012». Програма фестивалю вийшла великою і насиченою.
15:16
Дніпропетровська обласна рада дозволила видобуток золота в Солонянському районі. Спеціальний дозвіл на його використання отримало підприємство «Декоративні камені України»
21:36
Про це на зустрічі з журналістами повідомив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул. За його словами, в бюджеті на 2012 рік закладені кошти на будівництво притулку для тварин.
18:29
У конкурсі мали право взяти участь поети і прозаїки віком від 18 до 40 років, тобто, ті, чий світогляд формувався вже за часів незалежності. Окремою умовою був обов'язковий зв'язок автора із Дніпропетровськом: щоб подати роботу на конкурс, письменник був повинен мешкати або вчитися у Дніпропетровську, чи раніше здобути освіту у цьому місті.