Вибух в лікарняному морзі Донецька (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 4 листопада 2011, 14:33
В патологоанатомічному відділенні Донецької обласної залізничної лікарні в четвер стався вибух, повідомили в прес-службі місцевого відділення МНС.
вибух

За даними МНС, вибух стався близько 18.00 четверга. Вогнища вогню були погашені близько 19.00. «Керівництво лікарні повідомило, що ні живих, ні мертвих в цій будівлі не було на момент вибуху», – передає Інтерфакс-України. У той же час будівлю відділення практично повністю разрушено.

Названа одна з передбачуваних версій вибуху в донецькому морзі. Співробітник лікарні на умовах анонімності повідомив, що в будівлі моргу Залізничній лікарні зберігалося велика кількість спеціальних хімічних речовин, повідомляє donbass.ua.

Ці небезпечні речовини, використовувані палогоанатомамі для роботи, зберігалися в спеціальній кімнаті, яка перебувала в секційному залі. Їх пари могли стати причиною вибуху, оскільки ні газових балонів, ні інших вибухових речовин у морзі не було.

Джерело також повідомило, що в будівлі не було медиків, оскільки робочий день закінчився. Також там не знаходилися тіла померлих.

 

comments powered by HyperComments