Донеччина: у Маріуполі екіпаж відмовляється покидати судно

Неділя, 11 грудня 2011, 01:10
Моряки судна «В'ячеслав Ільїн» вимагають погашення заборгованості із заробітної плати за три місяці. Загальна сума заборгованості перед ними становить більше 100 тис. доларів. Наразі судно знаходиться біля причалу судноремонтного заводу Маріуполя.
Донеччина: у Маріуполі екіпаж відмовляється покидати судно

Це судно євласністю ТОВ «Судноремонтний завод» (м. Маріуполь), але фактично управляє судном компанія Construction Traders Ltd.

У присутності працівника профспілки відбувся діалог екіпажу і представника судновласника, який обіцяє розплатитися з моряками протягом наступного тижня.

За словами представника Профспілки моряків Азов'я Дмитра Філатова, морякам варто залишатися на судні, не порушуючи положень контрактів (хоча дія яких  і закінчилася 7 грудня) щоб не дати судновласнику жодних приводів і зачіпок для накладення штрафів або зменшення виплат. Профспілка поки не втручається в ситуацію, хоча спостерігає і тримає на контролі ситуацію на судні.

Якщо до кінця наступного тижня виплата заборгованості не буде здійсненав повному об’ємі, Профспілка моряків Азов'я готоваактивно стати на захист моряків.

comments powered by HyperComments