Іронія долі: в Костянтинівці сварка допомогла міліції затримати злочинця

Четвер, 29 грудня 2011, 12:47
Новорічний подарунок правоохоронцям: у Донецькій області, приїхавши на виклик до скандаліста, міліціонери знайшли в квартирі вкрадені речі, описані на попередньому виклику
Іронія долі: в  Костянтинівці сварка допомогла міліції затримати злочинця

Повідомлення про квартирну крадіжку, скоєну в одній з багатоповерхівок міста Костянтинівка, поступило в чергову частину міськвідділу увечері, і по вказівці оперативного чергового слідчо-оперативна група була направлена на місце події для збору первинних матеріалів. По приїзду міліціонери з'ясували обставини скоєння злочину, а також кількість і найменування викраденого. Незабаром черговий повідомив міліціонерів про необхідність наступного виїзду - вже на сімейний скандал. Але коли правоохоронці прибули на адресу, то ініціатора конфлікту вже не застали. Для оформлення необхідних документів господиня запросила вартових порядку пройти в житло, і яким же було здивування останніх, коли в кімнаті вони побачили телевізор, викрадений з квартири, де вони були кілька хвилин тому. Після нетривалої процедури звірки серійних номерів сумнівів не залишилося - вони збігалися.

 Правоохоронці з'ясували, що телевізор принесла та сама людина, яка влаштувала скандал. Поки в квартирі розбиралися, пролунав гучний стукіт у вхідні двері. Це повернувся той самий ініціатор конфлікту в неабияк нетверезому стані.

 Правоохоронцям не склало б великих труднощів затримати порушника на місці, коли б не одна обставина: 25-річний раніше судимий чоловік стукав в двері сокирою. Оцінивши обстановку, міліціонери прийняли рішення провести затримання на вулиці. Чоловік, так і не дочекавшись, поки йому відкриють, вийшов з під'їзду, де і був затриманий.

 Із слів першого заступника начальника міськвідділу Володимира Гончарова, зловмисник арештований. Відносно нього порушена кримінальна справа за скоєння крадіжки, сполученої з проникненням в житло. Покарання за даний вид злочину - від 3 до 6 років позбавлення волі, повідомила прес-служба Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

 


comments powered by HyperComments