У Слов'янську підприємці протестують проти нових ставок єдиного податку

Субота, 14 січня 2012, 14:36
В п'ятницю, 13 січня, на Центральному ринку міста частину торгових наметів і павільйонів припинили свою роботу - підприємці вийшли на центральну площу протестувати проти прийняття нових ставок єдиного податку. Акція протесту пройшла якраз перед позачерговою сесією міської ради, на якій депутати все-таки затвердили нові податки.
У Слов'янську підприємці протестують проти нових ставок єдиного податку

Суть претензій підприємців озвучила в завершенні сесії голова громадської організації підприємців "Усе для підприємця" Катерина Хмелевська. Обурення підприємців викликав той факт, що такий розмір податку їм ставиться тому, що торгують вони, згідно з документами, на території торгового комплексу, таким чином, потрапляючи до другої  групи платників єдиного податку, а не ринку (тоді податок склав би 8 % по першій групі - 86 грн.).

При цьому умови на центральному ринку, за словами мітингуючих, далекі від норм торгового комплексу.

Щоб розібратися в ситуації мер міста після сесії провела нараду з представниками підприємців і керівництвом ЗАТ "Комплекс-центр" (ринку). Які результати цієї зустрічі, дізнаємося найближчим часом. А доки на слов'янському центральному ринку, діятимуть ставки єдиного податку прийняті для роздрібної торгівлі в магазинах і торгових центрах.

comments powered by HyperComments