Міжнародний фестиваль сучасної музики завітає до Донецька

Вівторок, 20 березня 2012, 09:23
Summer Sound Griboffka International Music Fest - фестиваль сучасної музики та пляжного відпочинку, головна літня музична подія 2012 року в Україні представляє серію вечірок SUMMER SOUND Live, одна з яких відбудеться в Live Music Bar LIVERPOOL 6 квітня.
Міжнародний фестиваль сучасної музики завітає до Донецька

Підготують до фестивалю і струснуть місто від зимової сплячки: група Green Grey з новою dubstep програмою і відомими та улюбленими хітами; MC MATSU - «Шоуманія» (Новий Канал); Dj-сет від резидентів Summer Sound «Касетні хлопчики», які за допомогою 2-х касетних магнітофонів підривають клуби Києва та України; віджей-шоу, а також виступ переможців конкурсного відбору фестивалю у Донецьку.

Summer Sound Griboffka International Music Fest'12 - масштабний міжнародний фестиваль в Україні, який збирає найкращих артистів світового рівня в таких музичних напрямках, як rock, hip-hop і dance. У 2011 році хедлайнерами фестивалю були The Prodigy Family, Coolio, Stereo MCs, Timo Maas, Kosheen, James Lavale (UNKLE), Green Grey, ТНМК, С.К.А.Й. При цьому Summer Sound продовжує відкривати нові імена у світі музики.

comments powered by HyperComments