Молодь в Артемівську з власної волі прибирає місто і рятує безпритульних тварин

Вівторок, 17 квітня 2012, 11:54
Крім офіційних суботників, які провели напередодні Великодня в місті Артемівськ (Донеччина), місцева молодь через соціальні мережі організувала групи добровільної допомоги: одні прибирали лісосмугу біля набережної Північного ставка, інші - опікувались безпритульними тваринами.
Молодь в Артемівську з власної волі прибирає місто і рятує безпритульних тварин

- На наш заклик відгукнулось усього шестеро людей, але ми змогли зібрати п'ять великих мішків сміття. Прибирали, переважно, місця, де жителі міста традиційно влаштовують пікніки. Прикро, що з року в рік можна побачити ту саму картину: всі відпочивають наче в останній раз. Але ж так просто скласти і унести сміття з собою, щоб знову приїхати в чистий куточок природи! - говорить один з учасників прибирання  Роман Ступаченко.

Зменшити число безпритульних  тварин вирішили інші активні артемівці: дві бригади по п'ять людей прилаштовували цуценят, які народились на вулиці.

- Мы нещодавно купили дім і охоронця ще не маємо. Тому цуценя, яке запропонували хлопці, взяли із задоволенням. Назвали Кнопкою и будемо про неї піклуватись. Тепер вона не безпритульна, а наша! - обіцяє Світлана з села Кліщіївка Артемівського району.

Усього за суботу було прилаштовано чотири цуценяти, одне кошеня і доросла вівчарка. Молодь обіцяє слідкувати за долею тепер вже домашніх тварин і зробити свої рейди з пошуку для них господарів постійними.

comments powered by HyperComments