НП в центрі Луганська: по людях стріляв син слідчого облпрокуратури

Понеділок, 14 травня 2012, 12:26
Попередньо відомо, що молодий чоловік був тверезий, а стріляв, напевно, щоб розважитися
пістолет

У Луганську розгорається новий скандал з мажором. Цього разу тут відзначився син одного з працівників облпрокуратури – за даними джерел «Сегодня» в МВС, в центрі міста хлопець відкрив стрілянину по шоферам гумовими кулями.

«У суботу по лінії 102 надійшло кілька повідомлень, що на вулиці Лутугинської невідомий громадянин відкрив стрілянину з свого автомобіля Mazda по водіям інших машин, – розповіло «Сегодня» джерело в МВС. – Один з водіїв запам'ятав номер Mazda, міліція ввела план «Перехоплення». Незабаром підозрюваний – ним виявився син слідчого облпрокуратури Євген М. – був обчислений і затриманий, це сталося у нього вдома. Виводили хлопця в наручниках, у нього вилучили пістолет. Дозволи на зберігання і носіння у нього не було, Євген був доставлений до райвідділу. Попередньо відомо, що в момент стрілянини він був тверезий. Напевно, стріляв, щоб розважитися».

У Луганській облпрокуратурі не підтвердили, але і не спростували факту НП з сином слідчого. «Прокоментувати цю історію зможу в понеділок», – сказав нам прес-секретар прокуратури Олександр Зайцев.

У Луганську ми розшукали одного з потерпілих водіїв, Юрія жабеня. «Зі мною все нормально, але я поки нічого не буду говорити», – сказав він нам. Втім, в його родині не заперечують факту стрілянини. «Він (Лягушенко. – ред.) Розповідав, що стріляли, його не поранили. Про стрільбу ще не знають навіть його батьки», – розповів нам один із близьких Юрія.

comments powered by HyperComments