Невідомі викрали людину просто на зупинці громадського транспорту

П'ятниця, 30 листопада 2012, 14:38
29 листопада в Донецьку невідомі викрали молоду людину 20-22 років, яка стояла на зупинці в очікуванні громадського транспорту.
викрадення

Про це повідомив один з очевидців, пише «Остров».

За інформацією свідка, приблизно о 10:30 ранку невідомі заштовхали молоду людину в золотистий Chevrolet Lacetti АН 9395 ВІ. На машині не було знаків приналежності до правоохоронних органів.

Перед цим до хлопця підійшов якийсь чоловік, з яким вони явно не були знайомі, і, обійнявши за плече, повів його у напрямку до недалеко припаркованої машини.

Коли хлопець почав вириватися, очевидець події втрутився в конфлікт, і попросив людину з машини пред'явити будь-який документ, що засвідчує особу і певні права, на що невідомий швидко відкрив і закрив якесь посвідчення, яке було схоже на незаповнений документ.

«Я вчепився в хлопця і сказав, що вони нікуди не підуть, поки посвідчення не буде пред'явлено належним чином, потім вчепився в саму людину з машини. Однак, на своє прохання я отримав лише спробу відмахнутися від мене, нецензурну лайку і фрази типу «Руки прибрав!», – повідомляє очевидець.

В цей час з іншого боку зайшов другий чоловік з автомобіля, який збив очевидця з ніг і поки той піднімався, нападники заштовхали хлопця на заднє сидіння. При цьому люди на зупинці в ступорі тільки спостерігали за подіями.

«Я відчинив задні дверцята автомобіля і почав тягнути хлопця, однак людина на задньому сидінні зміг закрити двері і закритися зсередини. Будучи трохи в стані афекту, я почав бити по дверцятах, залишаючи вм'ятини на машині. На цьому етапі стало практично очевидно, що до державних структур люди в машині не мають відношення. Ніхто не став виходити з дверей, вони різко «дали по газах» і помчали від залізничного вокзалу в напрямок центру міста», – зазначає очевидець.

Після події він відразу ж звернувся в правоохоронні органи і повідомив номер і марку машини і прикмети нападників.
 

comments powered by HyperComments