У Донецьку батьки для захисту школи скликають громадські слухання

Середа, 26 грудня 2012, 14:45
27 грудня захисники загальноосвітньої школи № 90, що в Кіровському районі Донецька, скликають громадські слухання. На розгляд виносять питання передачі міською владою одного з корпусів школи Кіровському районному судові.
У Донецьку батьки для захисту школи скликають громадські слухання

Батьківський комітет школи ЗОШ №90 Кіровського району м. Донецька разом з батьками учнів, громадськими та іншими організаціями запрошує донеччан на громадські слухання з питання незаконної передачі Донецькою міською владою одного з корпусів школи Кіровському районному суду.

Захід відбудеться 27 грудня 2012 року з 11.00 до 14.00 на площі перед старим корпусом школи за адресою: м. Донецьк, вул. Купріна, 156.

Активісти вимагають зберегти старий корпус Донецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 90, що розташована за адресою: 83112, м. Донецьк, вул. Купріна, 156. Вони також хочуть донести незгоду батьків школярів з діями Донецької міської влади щодо передачі цього корпусу Кіровському районному суду м. Донецька, діяльність якого не пов’язана з навчально-виховним процесом.

comments powered by HyperComments