Рух «СтопХам» у Донецьку: рейд проти хамства серед власників авто

Вівторок, 22 січня 2013, 00:35
У минулу п'ятницю активісти громадського руху «СтопХам» провели чергову акцію по виявленню водіїв, що паркуються у заборонених місцях.
Рух «СтопХам» у Донецьку: рейд проти хамства серед власників авто

В ході акції машини, які були припарковані неправильно, відразу ж відзначалися наклейками із зображенням оленя і образливою написом: «Я не люблю своє місто. Паркуюся, де хочу!».

Під час рейду кругла наклейка із зображенням оленя «прикрасила» близько 100 легкових автомобілів. Але були випадки, коли волонтери знімали образливу наклейку з машини, якщо її власнику вдавалося переконати їх, що інакше припаркуватися в цьому місці просто не можна.

Зараз до руху «СтопХам» приєднується все більше молоді. Перед виходом у рейд вони студіюють правила дорожнього руху, щоб бути справедливими у своїх діях.

Фото: ngo.donetsk.ua

Проблема парковок в Донецьку дійсно існує. Міська влада знає про це і намагаються вирішити її максимально комфортно як для власників авто, так і для пішоходів.

Для цього навіть вивчають зарубіжний передовий досвід. Найближчим часом Головне управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради запропонує низку заходів щодо вирішення цієї складної задачі.

comments powered by HyperComments