У донецький поїзд влетіло металеве ядро і травмувало пасажирку

Четвер, 7 лютого 2013, 13:50
Надзвичайна подія сталася на залізничному перегоні Донецьк – Оленівка. Тут на повному ходу в купе пасажирського потягу Луганськ – Сімферополь влетіло металеве ядро діаметром в дванадцять сантиметрів і вагою близько семи кілограмів.
поїзд

Ця  подія сталася ще 15 січня, проте офіційна інформація про нього оприлюднена Управлінням МВС України на Донецькій залізниці лише сьогодні, 7 лютого, після встановлення всіх обставин події, пише Острів.

Згідно з повідомленням, 15 січня до чергової частини лінійного відділу на станції Волноваха надійшло повідомлення про травмуванні громадянки, мешканки міста Феодосія. Жінка прямувала потягом сполученням «Луганськ-Сімферополь» до станції Сімферополь. Близько 23.30 на повному ходу поїзда у вікно купе, розбивши скло, влетів важкий металевий циліндр приблизною масою 8 кілограмів.

Постраждала звернулася до лікарів, які діагностували у неї струс головного мозку.

Проведеними за даним фактом слідчими діями встановлено, що тієї ночі назустріч пасажирського поїзда сполученням «Луганськ-Сімферополь» слідував вантажний поїзд, що складається з некритих напіввагонів, в одному з яких перевозили металеві вироби. У момент, коли поїзди порівнялися, один з таких виробів на швидкості скотився і потрапив в скло купе вагона зустрічного пасажирського поїзда.

Слідство не знайшло підтвердження, що металевий виріб нібито було скинуто на ходу з вантажного поїзда невідомими особами.

Інформація про травмуванні пасажирки внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і визначена кваліфікація за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.
 

comments powered by HyperComments