Донецькі матері скликають городян на флеш-моб проти видобутку сланцевого газу

Четвер, 7 лютого 2013, 20:50
Анонси акції розміщені в соціальних мережах і на провідних батьківських форумах Донеччини.
Донецькі матері скликають городян на флеш-моб проти видобутку сланцевого газу

«9 лютого, субота, на 11:00; пл. Леніна, біля Леніна. Збираються всі мами з колясками. У колясці: дитина без медичної маски або лялька у медичній масці. Дорослі обов’язково у медичній масці. Старша дитина може везти дитячу коляску з лялькою в ній. У кого немає коляски, просто в масці. У кого є протигаз - взагалі супер! Маски краще купуйте в місці проживання, тому що аптеки пл. Леніна можуть бути не готові до такого набігу», - йдеться у зверненні.

«Давайте складемо «чорний список» пособників і лобістів діяльності Шелл на території України. Систематизуємо його. І придамо його гласності. Тобто ім´я, рід діяльності до приходу Шелл, функція в компанії з підтримки її інтересів. Підсумком стане список, таблиця та інфографіка», - зокрема, пропонують активісти форумів.

Це не перший протест донецьких батьків проти розробок сланцевого газу. 1 лютого вони провели акцію протесту біля Донецької облдержадміністрації.

До цього на найбільшому батьківському форумі в Донецьку «kroha.dn.ua» активно обговорювалася ініціатива проведення мітингу проти видобутку сланцевого газу на ділянці Юзівський. Ініціативу видобутку сланцевого газу на батьківському форумі охрестили «газовим Чорнобилем».

comments powered by HyperComments