Депутат від КПУ задихнувся чадним газом

Четвер, 28 лютого 2013, 11:36
У місті Ровеньки Луганської області в результаті отруєння чадним газом загинув місцевий депутат від Комуністичної партії України Георгій Верведа.
пожежа

26 лютого о 16.10 у Ровеньківський міський відділ міліції від чергового МНС Ровеньків надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку по вул. Московській був виявлений труп господаря 1945 р.н. без зовнішніх видимих ознак насильницької смерті.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група Ровеньківської міліції. Особа чоловіка встановлена - це був пенсіонер, депутат Ровеньківської міської ради від КПУ.

Пенсіонер вів активний спосіб життя, але проживав один. Вранці цього дня один із сусідів прийшов його провідати і виявив, що вхідні двері в будинок замкнені, на стукіт і дзвінки ніхто не відповідав. Запідозривши недобре, він повідомив про свої підозри у місцевий відділ МНС.

Рятувальники розрізали вхідні двері. Господар був знайдений без ознак життя.

Згідно проведеної судово-медичній експертизі, встановлено, що смерть настала внаслідок отруєння чадним газом. Будинок, в якому проживав пенсіонер, опалювався вугільною піччю.
 

comments powered by HyperComments