У Донецьку міський голова - публічний, а рада - трохи таємнича

Четвер, 31 жовтня 2013, 16:57
У Донецькій міській раді обговорювалися результати дослідження Всеукраїнського Індексу публічності місцевого самоврядування. За його результатами публічність Донецької міськради оцінили на рівні 55 %, це - 4 місце з 11. Внаслідок чого Донецьк був віднесений до групи міст з низьким рівнем публічності.
У Донецьку міський голова - публічний, а рада - трохи таємнича

Натомість, публічність міського голови Олександра Лук'янченка оцінили в задовільні 68%.

Начальник управління зі зв'язків з громадськістю Донецької міськради Максим Ровінський у свою чергу повідомив, що з моменту презентації результатів дослідження, влада вже виконала рекомендації від організаторів дослідження Всеукраїнського Індексу публічності місцевого самоврядування. Так на сайті з'явився час прийому начальників та їх контактна інформація, а так само контакти заступників міського голови.

"На сайті є біографії депутатів, інформація про їх звіти, крім цього, такі дрібниці як контакти міського голови, повна версія плану стратегічного розвитку міста Донецька, повноваження міського голови, додані і його помічники, до кінця тижня будуть додані їх повноваження", - заявив Ровинський.

comments powered by HyperComments