На Луганщині затримано групу торговців метадоном

Понеділок, 4 листопада 2013, 07:49
Співробітники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Луганській області під час перевірки оперативної інформації встановили, що в Луганську та області діє злочинна група, яка збуває наркотичний засіб - «Метадон».
На Луганщині затримано групу торговців метадоном

У ході проведення слідчо-оперативних заходів працівниками міліції був задокументований даний факт і затримані особи, причетні до незаконного обігу наркотиків. Ними виявилися раніше судимі жителі міста Луганська. В ході проведення санкціонованого судом обшуку у затриманих було виявлено та вилучено більше 62 грамів «Метадону». За цінами «чорного ринку» орієнтовна вартість вилученої наркотичної речовини становить 450 тисяч гривень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 і ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Наразі продовжуються слідчо-оперативні заходи щодо встановлення співучасників цього злочину і каналу постачання до Луганщини наркотичної речовини.

comments powered by HyperComments