"Не треба нам ні еллінів, ні іудеїв ...". В Луганську група православних християн молилася проти вступу до Євросоюзу

Понеділок, 4 листопада 2013, 19:25
Сьогодні в центрі Луганська місцева організація " Русское православное собрание" провела хресний хід, присвячене формально духовному єднанню Росії, України та Білорусі. Розпочалась хода з гасел проти вступу України до Європейського союзу. Схоже, що ініціатори цієї прогулянки, як власне і керівництво Євросоюзу, ще не поінформовані, що Україну до нього ніхто наразі й не приймає.
"Не треба нам ні еллінів, ні  іудеїв ...". В Луганську група православних християн молилася проти вступу до Євросоюзу

Хода отримала благословіння архієпископа Луганського і Алчевського Митрофана (УПЦ Московського патріархату). Учасники з молитвами та піснями рухались від храму на честь ікони Божої Матері центральними вулицями Луганська. Духовне єднання трьох східнослов'янських держав, якому начебто і була присвячена ця хода, невипадково проведена саме в день російського державного свята - Дня народної єдності. На час  проведення хресної ходи частина  вулиці була закрита міліцією для автомобильного руху.

Це вже не перша політично-релігійна хода в Луганську, організована "Русским православным собранием". В липні цього року воно так відзначало 95-річчя розстрілу царської сім'ї.

Таким підписам Віктор Шендерович може тільки позаздрити

 

Луганськ, 4 листопада  2013 р.: імперські прапори Романових ліворуч і незрозуміло які триколори праворуч

 

comments powered by HyperComments