Луганчан закликають вийти на майдани 4 грудня

Вівторок, 3 грудня 2013, 14:09
У середу 4 грудня біля пам'ятника Тарасу Шевченку о 18.00 знову почнеться Євромайдан. Про це повідомили активісти Оргкомітету «Євромайдан-Луганськ» на своїх сторінках в соціальних мережах.
Луганчан закликають  вийти на майдани  4 грудня

Прес-служба обласної організації  ВО «Свобода» повідомила, що  4 грудня в  місті Старобільськ  Луганської  області  відбудеться мітинг за дострокове припинення повноважень Кабінету  міністрів і президента України. Початок  —  об 15.00 годині біля монументу  Тарасу Шевченку.

Голова обласної організації  ВО "Батьківщини"  Ірина Веригіна заявила, що: "На завтра плануємо масштабну акцію в Луганську о 18-00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Очикуємо багато людей. Проводимо ввечері, тому що на работі у багатьох відслідковують, чи виходять співробітники на мітинг. До нас звертались з проханням збиратися після закінчення робочого дня», - зазначила Веригіна.

Одночасно до столиці з Луганщини, за її словами, триває виїзд людей. Вони їдуть як організовано, так і самостійно. Зараз там перебуває біля 100 представників Луганської областї і сьогодні виїздить ще одна група. Люди змінюються. В Києві перебуває «польовий командир»  Олександр Калінін, який формує групу протестувальників.

2 грудня, напередодні вчорашньої позачергової сесії Луганської обласної ради, був створений  колегіальний «Комітет національного спротиву Луганщини».

comments powered by HyperComments