7 грудня в Луганську на підтримку київського Євромайдану провели автопробіг

Неділя, 8 грудня 2013, 13:13
Учасники автопробігу - представники «Батьківщини», «Свободи», Радикальної партії Олега Ляшка збиралися навпроти будівлі Луганської обласної адміністрації, неподалік від пам'ятника Тарасу Шевченку. Автопробіг використав прапори лише України та Євросоюзу. Біля одного автомобіля учасник акції почав розгортати партійний прапор «Свободи», але дуже скоро його згорнув. Таким чином , автопробіг стартував без партійних прапорів.
7 грудня  в Луганську на підтримку київського Євромайдану провели автопробіг
«Автопробіг - це підтримка київського Евромайдану. Ми заявляємо про себе, що в цьому регіоні є альтернатива Партії регіонів , і це - демократично налаштовані сили . Ми використовуємо різні форми роботи - як акції протесту, так і автопробіги», - розповіла в інтерв'ю  голова Луганської обласної організації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна.
 
Вона підкреслила, що ніяких ексцесів при підготовці автопробігу не було. «Не було. Крім того, що вчора намагалися спалити автомобіль Чудовського, через це багато хто злякався і не прийшли на автопробіг. Але , хочу сказати, що ті, хто планував брати участь в автопробігу , ті прийшли і беруть участь. Тим самим ми підтримуємо Ігоря Чудовського» , - прокоментувала Верігіна.
 
Біля автомобілів учасників акції перебували співробітники ДАІ. «ДАІ дуже дружелюбно до нас ставиться », - розповіла голова обласної «Батьківщини».
 
Як відомо, вчора біля офісу адвоката Ігоря Чудовського сталося загоряння його автомобіля «Лексус». У компанії «Чудовський і партнери» впевнені, що автомобіль адвоката підпалили. Там пов'язують підпал з його громадською діяльністю - Чудовський забезпечує юридичну підтримку протестних акцій в Луганську.
 
comments powered by HyperComments