Луганські "регіонали" вже почали будувати свою Європу в Україні. Вона буде в галіфе з лампасами

Вівторок, 10 грудня 2013, 14:38
Вчора в Луганську організували Форум депутатів рад усіх рівнів та громадськості Луганської області. Форум зібрав, за словами депутата Луганської облради Родіона Мірошника, понад 3,5 тис. людей. «В форумі взяли участь представники депутатів від селищної ради до обласної ради і депутатів Верховної Ради. Є ряд делегацій з Харківської і Донецької областей», - повідомив Р. Мірошник.
Луганські "регіонали" вже почали будувати свою Європу в Україні. Вона буде в галіфе з лампасами

Учасники форуму спрямували звернення до президента і народу України. Вони висловились за мирне розв'язання полiтичної кризи в Україні, проти захоплення адміністративних будівель та  силових  методів втручання в конституційний лад  держави. До честі луганських форумчан варто зазначити, що вони, на відміну від своїх партійних вождів - В. Януковича і М. Азарова визнають наявність політичної кризи в країні.

Натомість до їх же, луганських форумчан, ганьби, підкреслимо, що биття кийками конституційного права громадян на свободу висловлення поглядів і мирних зібрань не оцінено ними як  "силові  методи втручання в конституційний лад  держави".

А в контексті новомодного зараз у членів  Партії  регіонів гасла "Будуємо Європу в Україні" показово виглядає специфічна регіональна "європейськість" у Луганську.

//nashagazeta.net

Деяким журналістам з великими зусиллями  довелось прориватися на обласний Форум депутатів. Зокрема, конфлікт з людьми в козацькій  "формі" спалахнув у журналістів Віталія Шаповалова (телеканал «ЛКТ») та  Анастасії Школьник (Інтернет-видання «EastKorr»). Козаки вишукували кордон і пропускали до центрального входу  "ЛТК-арени" лише тих людей, які мали запрошення. У  журналістів, яких прес-служба збирала у бічного входу, таких запрошень не було.

Віталій Шаповалов на своїй сторінці в «Фейсбук», коментуючи відео конфлікту, написав так: «Казаки радуются приезду ЛКТ. Носят нас на руках и предлагают нам засунуть удостоверение журналиста им в Ж... В общем ликуют».

Фото і кадр відео тут.

       

 

comments powered by HyperComments