Донецькі журналісти проведуть акцію солідарності з Тетяною Чорновол

Середа, 25 грудня 2013, 17:47
У ніч на сьогодні київську журналістку, яка займається розслідуваннями корупційних схем у вищих органах влади, жорстко побили. Наразі Тетяна Чорновол перебуває у реанімації, де її готують до складних операцій. Акції проти побиття журналістки сьогодні відбуваються по всій країні, відповідну заяву зробили провідні профспілкові організації журналістів - як Національна спілка журналістів, так Незалежна медіа-профспілка України.
Донецькі журналісти проведуть акцію солідарності з  Тетяною  Чорновол

Тетяна Чорновол

У соціальних мережах донецькі журналісти засуджують побиття колеги і планують написати з цього приводу офіційні листи. Як заявив головний редактор провідної в регіоні Інтернет-газети "Новости Донбасса" Олексій Мацука, вони організують акцію протесту проти нападів на українських журналістів, які саме останніми тижнями зазнали численних і жорстоких замахів.

Донецькі журналісти закликають ігнорувати представників Партії регіонів та КПУ на знак протесту, адже журналісти все частіше зазнають фізичної шкоди та утисків в останні місяці через свою професійну діяльність.

А  "Львівська газета" вже оголосила намір вийти в світ завтра з порожньою першою шпальтою на знак солідарності з Тетяною. 

Фото: ipress.ua 

comments powered by HyperComments