Солістка групи «Крихітка Цахес» підтримала Євромайдан у Луганську

Неділя, 19 січня 2014, 00:49
Вчора луганський Євромайдан підтримали київські активісти: Олександра Кольцова (Kasha Saltsova), співачка груп «Крихітка Цахес» і «Крихітка», журналістка, поетеса, та представник студентства Віктор Килимар.
Солістка групи «Крихітка Цахес» підтримала Євромайдан у Луганську

У  центрі громадянської активності «Поступ» столичні гості поспілкувались з луганцями-громадськими активістами, обговорили подальші плани учасників Майдану, ставлення людей до опозиції, а головне – розмовляли про те, як вплинути на політичну свідомість  луганців.
- Опозиція, яка б вона погана не була, все ж таки є. Іншої в нас немає і треба передавати їй наші вимоги, тільки так ми можемо контролювати владу, – сказав  Віктор Килимар в розмові з луганськими студентами.
Після дискусії майданівці власноруч виготовили плакати із закликами до різних верств населення – про мізерні пенсії, несвоєчасні та низькі зарплати, неможливість захисту своїх прав та вирушили ходою до центру міста.
О 15:00 акція стартувала від кінотеатру «Україна», а звідти майданівці з величезно довгим прапором держави в руках рушили до пам'ятнику  Т. Шевченку, традиційному місцю проведення луганського Євромайдану.  За деякими підрахунками, в ході брали участь близько  50 людей.  Дорогою Саша Кольцова роздавала листівки міліціонерам.
На площі, біля пам'ятника, співачка виконала разом з  учасниками луганського Майдану гімн України.

Олександра Кольцова  19 січня планує взяти участь у Народному вічі на Майдані Незалежності у Києві.

Саша Кольцова  і група «Крихiтка» з перших днів підтримують Євромайдан

Фото: Open.Ua 

comments powered by HyperComments