Донецькі регіонали увімкнули власне "Кисельов ТВ": бандерівці в'яжуть їх однопартійців до стовпів державними прапорами і катують Гімном

Світлана Куропій  |  Середа, 19 лютого 2014, 20:13
На засіданні Донецької міської ради мер Олександр Лук’янченко ретельно порахував кров "своїх", а десятків вбитих не побачив.
Донецькі регіонали увімкнули  власне  "Кисельов ТВ":  бандерівці  в'яжуть  їх  однопартійців  до стовпів державними  прапорами і катують Гімном

Донецький секретар Сергій Богачев: наші товариші перебувають в оточенні екстремістів. Їх там мільйонів  35-40 (бандерівців звісно, а не товаришів)

Згідно з останніми даними Лук’янченка, під час сутичок у столиці постраждало 9  міліціонерів із Донецька,  один них - службовець внутрішніх військ.  Донецький мер запевняв,  що всі постраждалі мають  кульові поранення,  а двом вже зробили операції, та все ж потерпілі перебувають у важкому стані.  Кілька десятків людей вбитих, закатованих, розчавлених, сотні скалічених саме міліцією мерської скорботи не заслужили. Не донецьких, тим більше цивільних  О Лук’янченку, схоже, не шкода - "самі винні".

У свою чергу сьогодні секретар Донецької міськради Сергій Богачов заявив, що на території Західної України у різних областях  під тиском народу лави провладної партії  покинуло вже  6 тисяч чоловік. За словами секретаря, людей публічно виганяють на вулиці,  прив'язують до стовпів та змушують відректись від членства у Партії регіонів, якщо особа відмовляється, то її так і залишають прикутою.

Особливо розчулює, що донецькі керівники партії влади не засуджують  своїх колег  із західних областей, зважаючи на народний  "суто бандерівський"  радикалізм.

Фото: 62.ua

          

comments powered by HyperComments