Донецькі добровольці нарешті знайшли бандерівця. Він ховався в обласній адміністрації, в кабінеті голови

П'ятниця, 28 лютого 2014, 15:51
Сьогодні на позачерговій сесії міської ради Донецька панував дух Майдану: відкрито критикували владу, Партію регіонів та її опонентів.
Донецькі добровольці нарешті знайшли бандерівця. Він ховався в  обласній адміністрації,  в кабінеті голови

Павло Губарев, вождь посполитого рушення Донбасу 

На сесії Донецької міської ради попросив слова пан Павло Губарев, який назвався  «командиром народного ополчення Донбасу». Його прохання цілком слушно спробували вирішити  голосуванням, внаслідок якого більшість депутатів відмовила Губареву в праві голосу.

Тоді колишній секретар Донецької міськради, а нині – одіозний народний депутат і видатний українофоб  Микола Левченко попросив сесію все ж таки надати Губареву слово «як людині, яка завжди допомагала партії» [- йдеться, звичайно, про Партію регіонів].

Після такого виступу «ополченця» пустили на трибуну. Його слова заслуговують на дослівне цитування, бо демонструють, яка вибухова суміш усвідомлених реальностей та фантастичних  стереотипів міститься в головах тих самих «жителів Донбасу».

«Чому програла команда президента? Тому що ці люди надто захопились дерибаном, вони  забули про людей, вони забули про тих, хто і для чого їх туди обирав. Можна скільки завгодно говорити про таємних закулісних дирижерів Майдану, закордонних розвідках, олігархах та інших людях, які впливали на це, але якщо не було реальних проблем, на Майдан би ніхто не вийшов», - сказав командир донецького «посполитого рушення».

Павло Губарев (в центрі), Микола Левченко (праворуч)

Губарев закликав депутатів не  захоплюватися «постійним захистом своїх особистих і корпоративних інтересів». Він розповів, як  вже 3 роки не може відвести собі земельну ділянку, не сплачуючи хабарів.
Губарев звинуватив Партію регіонів в тому, що вона «давила и душила» конструктивну опозицію. «Ви хоч один мітинг можете зібрати безплатно і без адмінресурсу? Невже не зрозуміло, що платні «тітушки» завжди програють ідеологічно організованій і  зарядженій силі», – наголосив він.

«Командир» сказав, що зараз в Донецьку люди виходять на мітинги «не на підтримку влади, а проти «бандерівських путчистів»
Губарев підкреслив, що, коли в Донецьк прийдуть «люстратори»,  депутатів буде нікому захищати. Він висунув «ультиматум народного ополчення Донбасу до депутатів Донецької міськради».

Далі Губарев заявив, що Верховна Рада України і Кабмін нелегітимні, в той же час, за його словами, голова Донецької ОДА Андрій Шишацький  «перераховує гроші в Київ і фінансує державний переворот та  нацистську озброєну кліку».

На його думку, міськрада мусить визнати себе єдиним легітимним органом влади, звільнити начальника міліції, прокурора, та на їх місце призначити нових людей після консультації з ополченням. Також він закликав припинити відрахування в державний бюджет.

«Хто не сховався, я не винний», - закінчив свій ультиматум Губарев.

Наприкінці свого виступу цей молодик категорично заявив – якщо Донецька міськрада не виконає вимог «ополчення», воно відмовиться визнавати її законною владою, а завтра виведе на вулиці міста  аж  7 тисяч людей.

Депутати його заяву не розглядали.

Фото: Муниципальная газета

comments powered by HyperComments