На Луганщині арештували проросійського штурмовика - героя кліпа з участю Олега Ляшка

Світлана Куропій  |  Середа, 12 березня 2014, 09:01
На Луганщині працівниками СБУ затримано депутата обласної ради від Партії регіонів, організатора сепаратистських мітингів, керівника організації "Молода гвардія" Арсена Клінчаєва.
На Луганщині арештували проросійського штурмовика - героя кліпа з участю Олега Ляшка

Арсен Клінчаєв - гроза "на раёні"

Цей регіонал був одним з керівників захоплення  будинку Луганської обласної державної адміністрації, а також вивішував російський триколор на адмінбудівлях у місті.

Причиною для затримання стала діяльність «Молодої гвардії», якою  керував Клінчаєв. За словами представників влади організація працювала на радикальних та незаконних засадах, чим несла потенційну загрозу жителям міста.

Першість у затриманні депутата проявив скандально відомий нардеп Олег Ляшко, який здійснив показовий «громадянський арешт» і продемонстрував це в Інтернеті. Вчора голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що  Клінчаєва затримано вже офіційно і доставлено до столиці, де суд обере для нього запобіжний захід.

За словами керівника СБУ, організація Клінчаєва"...  діяла досить радикально, але, головне, незаконно і загрожувала безпеці луганчан, незалежно від того, у яких мітингах вони брали участь". "Молодому гвардійцю" інкримінують заклики до насильницького повалення конституційного ладу. організацію масових заворушень, наругу над державними символами.

 В свою чергу жителі Луганська обурені бездіяльністю місцевої  влади, яка за їхніми словами, не наводить ладу в місті та не контролює ситуацію. Чиновників звинуватили в тому, що вони зайняли позицію вичікування  до  виборів.

Нагадаємо, що депутат Луганської облради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв "прославився" своїм людожерством взимку,  коли  привітав загибель людей  під час сутичок у Києві  22 січня.  Про це він заявляв у Луганську на організованій місцевим Євромайданом  акції вшанування пам'яті загиблих: "... я вважаю правильним, що ці чотири людини загинули", - кинув він.

"Мало того, я вважаю, що потрібно ще суворіше. Оці дві тисячі потрібно арештувати і посадити. Завтра зберу депутатів і попрошу зробити ще суворіші закони відносно цих двох тисяч людей", – заявляв тоді  Арсен Клінчаєв. Насправді чимало спостерігачів вважає, що цей явно неврівноважений і аморальний персонаж лише дрібний виконавець. справжні ляльководи заворушень у Луганську, як припускають, люди калібру Олександра Єфремова, голови фракції  ПР у Верховній Раді.

Форма: vk.com

comments powered by HyperComments