Диверсанти на Донеччині. Хто захищатиме громадян?

Четвер, 13 березня 2014, 13:46
Російські військові не лише не покидають територію АР Крим, але й намагаються чинити провокації у інших регіонах нашої держави.
Диверсанти на Донеччині. Хто захищатиме громадян?

Про появу диверсійних груп заявив начальник управління СБУ в Донецькій області Валерій Іванов. Стверджуючи такий факт, державний службовець посилається на конкретний випадок. За словами Валерія Іванова, кілька днів тому в Донецьку затримали громадянина Російської Федерації, якому висунули звинувачення у причетності до створення диверсійних груп.

Начальник СБУ стверджує, що Росія дала таємний наказ транспортувати до Донецька такі групи, при чому здійснює таку роботу вона нелегально. «Диверсійна група налічує не більше дух чоловік і, зрозуміло, що такі підрозділи формуватимуться тут в окремі загони».

Пан Іванов не приховує серйозного хвилювання з приводу такої ситуації. Варто зазначити, що диверсій групи розповсюджують свою роботу також на Маріуполь, Горлівку, Словянськ, Дзержинськ та Краматорськ. «В цілому ситуація напружена», - коментує події  керівник донецького управління  СБУ.

Все ж, заспокоюючи громадян, він наголосив, що українські правоохоронці продовжують відслідковувати іноземних громадян на території регіону.

Кадрові зміни також встигли сколихнути область. Два тижні тому у відставку подав прокурор Донеччини Олег Сюсяйло. Новим прокурором призначений радник юстиції 3 класу Микола Франтовський. Попередньо він обіймав посади в органах прокуратури Донецької області, був заступником прокурора в Донецьку та області, а також – керівником обласних прокуратур Волині та Житомира. Загальний стаж роботи Миколи Франтовського налічує 27 років.

Фото: kvedomosti.com

 

comments powered by HyperComments