У Луганську вирішили протидіяти сепаратизму. "Губернатора" СБУ повезла до палати, але стриптизерка Антимайдану втекла

Світлана Куропій  |  П'ятниця, 21 березня 2014, 19:02
Зокрема, начальник управління СБУ в Луганській області Олександр Петрулевич заявив, що усі правопорушники відповідатимуть відповідно до чинного законодавства.
У Луганську вирішили  протидіяти сепаратизму. "Губернатора"  СБУ повезла до  палати, але стриптизерка Антимайдану втекла

Луганська обласна адміністрація після штурму на початку березня

Пан Петрулевич  офіційно підтвердив, що «окремі гарячі хлопці, яких посунули від годівнички (тобто бюджету) і котрі намагаються використати гроші для дестабілізації ситуації, що щодо них будуть застосовані суворі рамки закону. Ті ж хто спокійно працюють та виконують усі поставлені завдання, підтримують спокій в регіоні, отримають підтримку з нашого боку».

В свою чергу, Сергій Стось – прокурор Луганської області повідомив про можливість проведення так званих референдумів, але якщо вони організовуються з метою опитування населення, тоді організація такого процесу не суперечить законодавству. За словами прокурора області такі референдуми не повинні містити в собі запитань про федералізацію та від’єднання Луганської області від держави, адже це є порушенням закону.

Щоправда, не затримали у місті соратницю  вже затриманих  «народного губернатора» Олексія  Харитонова та  публічного лідера місцевих сепаратистів Арсена Клінчаєва (справжні лідери перебувають в затінку і мають поважні посади). Загалом на Луганщині вже затримано кількох сепаратистів, ще декого оголосили в розшук. Серед останньої групки і скандальна активістка  Антимайдану в Луганську та Маріїнському парку столиці  Анастасія Пятерікова, яка  у вільний від політики час відома як артистка нічного клубу.

Коли стало відомо, що міліція планує затримати організаторів виступів сепаратистів (- привіт професіоналам МВС), зірка жердини накивала п'ятами.

Анастасія -"репресовані бікіні" (ліворуч)

У відеозверненні до жителів України, перебуваючи вже за кордоном, Анастасія Пятерікова  пояснила причину свого квапливого виїзду поза межі держави. За словами дівчини, на неї начебто оголосили полювання луганські однодумці Олега Ляшка і спецслужби, тому їй довелось втекти. Також Пятерикова дорікнула начальнику обласного УВС генералу Гуславському в тому, що його призначив  Київ (а не Мінськ чи  Пекін, як можливо, уявляє собі  біженка - трудівниця жердини і підборів).

Фото: Espreso.TV, Донбасс: Региональное информационно-развлекательное агентствo

comments powered by HyperComments