Наруга над державними символами - кримінальний злочин. Відтепер це знатимуть юнаки в Донецьку

Неділя, 30 березня 2014, 18:14
Завершено розслідування за фактом встановлення перед Донецькою міською радою прапора Росії.
Наруга над державними символами - кримінальний злочин. Відтепер це знатимуть юнаки в Донецьку

"Жителю міста повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій. Кримінальне провадження за вказаним злочином вже направлено до Ворошиловського районного суду",  повідомила  прес-служба прокуратури Донецької області.

23 березня під час чергового проросійського мітингу біля будівлі Донецької міської ради місцевий житель  1995 року народження  зірвав державний прапор з флагштока і пошкодив його. Після цього, порушник громадського порядку встановив на його місце прапор Російської Федерації.

"Органами міліції порушник був встановлений і затриманий. Ним виявився студент третього курсу одного з училищ в Донецькій області. На даний момент жителю міста повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство). Зараз розслідування даного кримінального виробництва завершено. У Ворошиловський районний суд направлено обвинувальний висновок про визнання винуватості у скоєнні кримінального злочину, що передбачено нормами Кримінального Процесуального Кодексу України", - зазначає прес-служба прокуратури.

Фото: NGO — портал неполітичних новин

comments powered by HyperComments