Школа нових медіа та інтернет-журналістики в Донецьку. Заяви можна подавати до 8 грудня

Неділя, 17 листопада 2013, 23:47
Портал NGO.DONETSK.UA оголошує набір до школи нових медіа та інтернет-журналістики «Громадянська еволюція». Програмою школи передбачено проведення серії одноденних чи дводенних тренінгів з теоретичними і практичними блоками, а також домашнім завданням. Навчання відбуватиметься впродовж грудня 2013 року та січня 2014 року по суботах та/або неділях.
Школа нових медіа та інтернет-журналістики в Донецьку.  Заяви можна подавати до  8 грудня
У процесі навчання учасники школи опанують:
- основи зйомки та монтажу відео (технічні можливості зйомок; робота зі світлом та звуком; налаштування апаратури; програми для монтування відео; принципи монтування відео; відеохостинги; поширення відео в інтернеті; вірусне відео)
- засади інтернет-журналістики (відео на телебаченні та в Інтернеті; робота в кадрі; пошукова оптимізація; пошук інформаційних приводів та експертів;  написання текстів для мережі; робота з фото та аудіо; просування контенту в соціальних мережах; онлайн-інструменти в роботі редакції)
- принципи громадської журналістики (юридична безпека журналіста; співпраця з громадськими організаціями; особливості роботи власного кореспондента; блогерство).
Учасником школи може стати людина, яка планує працювати в сфері журналістики в Інтернеті чи на телебаченні (студенти й випускники журналістських та нежурналістських спеціальностей, люди, які лише починають працювати в медіа-структурах регіону тощо).
Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму до 8 грудня.  
Відбір до навчальної групи проводитиметься на конкурсній основі за результатами анкет. Список відібраних учасників буде опублікований не пізніше 11 грудня.
//blog-it.become.eu
Усі учасники школи зможуть взяти участь у другому міському баркемпі з нових медіа Donetsk Social Media Camp, який відбудеться  21 грудня. Також вони будуть запрошені до участі у конкурсі фото та відеоробіт «Громадянська еволюція. Невідомий Донбас».
По завершенню навчання у школі 12 найактивніших учасників матимуть можливість впродовж кількох місяців стажуватись на порталі  неполітичних новин NGO.DONETSK.UA.
 
Контактна особа: Валерія Дубова +38 066 917 19 46.
comments powered by HyperComments