Вихідні по-донецькі: квола проросійська активність триває

Світлана Куропій  |  Понеділок, 31 березня 2014, 11:48
Вихідні для Донеччини минули у революційному дусі.
Вихідні по-донецькі: квола проросійська активність триває

Мітинг у Донецьку 29 березня

У суботу партія «Російський блок» збирала жителів міста на площі Леніна для охорони пам'ятника комуністичному лідеру, а також провела молитовний марафон церквами міста.

А 30 березня, у неділю, також акцію провела Донецька обласна організація «Зелений Рух», організовано було мітинг-реквієм в пам'ять загинувших працівників МВС. Від обіду збори громадян знову продовжувала й партія «Російський блок».

Варто відмітити, що на вихідних традиційний проросійський мітинг зібрав у Донецьку всього близько тисячі учасників. Певне, учасникам таких заходів цього разу завадили погодні умови - сильний вітер. Та все ж присутні не припиняли вимагати припинення політичних репресій, відставки губернатора, визнання російської мови другою державною, вступ до Митного союзу та невизнання влади в Києві. Також  у наметі активісти проводили своє соціологічне опитування з приводу входження країни до Митного Союзу або ЄС.

"Не тратьте, куме, сили - "галочка"  вже є!"

Окрім того дебати відбувались і на місцевому телебаченні. «Анексією Криму Російська Федерація вбила ідею федералізації України» - заявив донецький міський голова регіонал Олександр Лук’яненко у прямому ефірі передачі  «Питання влади» на телеканалі «Донбас».

В минуле - стильно і з вітерцем! 

Неспокійно живе зараз Донбас, а Управління по зв'язкам з громадськістю закликає донеччан не піддаватися на провокаційні заклики, не брати участь у масових акціях і не чинити протиправних дій,  таких як перекриття  руху громадського транспорту і захоплення адміністративних будівель. Адже це, за нашим законодавством є кримінальним злочином.

Фото: 62.ua - Сайт города Донецка
 

comments powered by HyperComments